ExpressVPN Review

ExpressVPN behoord tot één van de beste VPN diensten. Daarnaast is het zeer eenvoudig te gebruiken, zowel op de computer als op je mobiel of tablet. Daarnaast levert het snelle VPN verbindingen door heel de wereld, betrouwbaar bedrijf en sinds 2018 ook populair in Nederland. Samengevat het is betrouwbaar en ook nog eens snel. Je kunt het gebruiken om veilig en anoniem te internetten, downloaden, streamen of gamen! Kortom als je een VPN zoekt is ExpressVPN een aanrader!

  • Houd geen logboeken bij van je gegevens

  • Je krijgt mogelijk sneller internet

  • Betrouwbaar en een populaire VPN dienst

  • Heeft wel 2000+ servers in wel 95+ landen

  • Online Nederlandse televisie of gemist kijken in het buitenland

  • Amerikaanse Netflix kijken in Nederland mogelijk

  • Ziggo online TV kijken in het buitenland

  • Nergens meer geblokkeerd, wereldwijd toegankelijk!

Bezoek website ExpressVPN

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland met ExpressVPN

Het is mogelijk om Amerikaanse Netflix te kijken in Nederland en/of in het buitenland, niet alle VPN diensten bieden deze mogelijkheid. Door middel van snelle VPN verbindingen te leveren door ExpressVPN kijk je Netflix in HD (tot 4K), vandaar dat veel mensen zijn overgestapt..

Ziggo TV kijken in het buitenland

Met ExpressVPN kan je ziggo TV kijken in het buitenland, dit kan tevens ook met andere VPN diensten die wij aanbieden. Zorg dat je verbinding maakt met een Nederlandse VPN. Daarna kan je de Ziggo App of website starten om je Nederlandse TV, series of fims te kijken vanaf jouw locatie in het buitenland.

RTL gemist kijken in het buitenland

Bovendien is het mogelijk om RTL gemist te kijken in het buitenland, door middel van een Nederlandse VPN verbinding te selecteren. Aangezien ExpressVPN snel is kijk je RTL gemist in HD.

Anoniem downloaden met spotnet mogelijk

Aangezien je wel anoniem kunt downloaden bij Spotnet met ExpressVPN, moet je daarentegen alsnog uitkijken wat je download. Ten eerste zijn veel bestanden bewerkt en bevatten ze veel spam reclames, ten tweede is de kans groot dat je een virus, malware of zelfs ransomware binnenhaalt. Samengevat  – ja je kunt anoniem spotnet gebruiken  maar wees voorzichtig, gebruik bijvoorbeeld een virusscanner.

Wat andere vinden van ExpressVPN

Duidelijk en zeker een aanrader, me vrouw en ik gebruik het zelf om series op de amerikaanse netflix vooruit te kijken. Het duurt veel te land voordat ze in Nederland op netflix anders te zien zijn.

Johan Bakker

Erg handig, werk veel in het buitenland en kan alles in Nederland terug zien bij gemist!

Jeanette de Vries

Geef nu je beoordeling voor ExpressVPN

Wat voor beoordeling zou je deze VPN Dienst geven?

Klik op een ster om te beoordelen!

Gemiddelde score / 5. Aantal beoordelingen

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor je!

Laten we dit bericht verbeteren!

2019-03-29T00:46:18+00:00